STYLING MED MULIGHEDER

Hos KJÆRS er styling meget mere end bare det, at sætte en frisure eller at lægge en makeup. Vi er uddannede som både frisører og makeup artister – og styler til blandt andet fotoshoots, film og bryllupper – eller dagen, hvor du bare skal ligne en million.

Vi arbejder på et yderst professionelt plan indenfor stort set alle områder af styling og kan lægge makeup til enhver lejlighed. Med vores brede ekspertise kan vi også hjælpe med en større forandring indenfor alle områder som klip, farve, makeup og extensions samt opsætning af hår – og vi hører gerne om dine ideer.

Bryllup
Brudepakke, komplet med hår og makeup incl. klip af brudgom: 3.500,-

Million-for-en-dag
Din mulighed for en fuld make-over. Styling af hår incl. extensions for en dag, neglelak og makeup. Kontakt os venligst for pris og tidsbestilling.

Ene-undervisning
Gennemgang af makeup-serie og personlige styling-tips til dig (45 min.): 655,- (ved køb af over 3 produkter får du 20% rabat på behandlingen)

Styling-aften/workshop
Eksklusiv styling-aften/workshop (3 timer). I salon for 6-8 personer: 655,- pr. person (kontakt os venligst, så vi kan skræddersy aftenen for jer)

Udlejning til bureau/fotograf, film- og fotoopgaver
Frisør/makeup artist, halv dag: 4.000,-
Frisør/makeup artist, hel dag: 7.000,-
Større opgaver: Ring for pris.

Få nyt om events på vores nyhedsmail eller Facebook-side.